Atelier Belge: Loopholes

Als interieurarchitect en ontwerper ben ik grote fan van Belgisch design. Wij hebben zoveel talent op eigen bodem, dit moet gewoon meer in de verf gezet worden. Voor mijn interieur probeer ik dan ook zoveel mogelijk Belgisch in huis te halen. Een half jaar geleden kocht ik dit Loophole rekje van Atelier Belge. Het ontwerpbureau Atelier Belge werd opgericht door Deevi en Oskar in 2008. Zoals de naam al suggereert, worden al hun items in België geproduceerd.”Playful Functionality”, zo omschrijven ze zichzelf. Persoonlijk vind ik de loopholes een erg leuke eigentijdse oplossing voor de keuken of de leefruimte. Hoe je het inricht, daar ben je volledig vrij in. Ik ging voor een “golden theme”, mijn interieur is klaar voor de zomer! Goed nieuws, zij houden op dit moment een stocksale. Dus als jij een rekje in huis wilt halen is het nu de moment!  [ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end][ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] © 2017 D Design Blog, Photography by Droika Engelen
Golden accesories by Espoo Antwerpen

Post Your Thoughts