Brabantia: opgeruimd staat netjes

Hebben jullie tijdens de lockdown ook tijd gehad om jullie kot op te ruimen? Brabantia heeft mij gelukkig een handje geholpen. Brabantia bezorgde mij namelijk de laatste nieuwe collectie van huishoud accessoires. Ik had de keuze uit de trendkleuren: Terracotta Pink, Pine Green of Dark Grey. Mijn keuze ging naar het tijdloze Dark Grey aangezien deze kleur perfect samen past bij mijn zwarte kranen in de badkamer.

Maar interieur accessoires moeten niet enkel mooi zijn. Voor mij is het enorm belangrijk dat het ook ergonomisch en functioneel is. Als ik kook , ligt de keuken er als een slagveld bij. Ook mijn badkamer is soms een echte ‘warzone’. Brabantia maakt het voor mij gemakkelijker om alles te organiseren en op te ruimen. Wat zijn mijn favorieten?

1. Keuken

Wat het meeste opvalt in de keuken is het messenblok. In deze handige eyecatcher kan je er naast messen ook enkele houten lepels in kwijt. De accessoires die ik het meest gebruik zijn de aanrechtassessoires. Dankzij de afwasborstel met zeepreservoir is afwassen kinderspel.

Shoppinglist:
zeepdispenser afwasborstel
Messenblok met keukengereihouder
Keukengerei

2. Badkamer

Opruimen is eigenlijk niet meer dan dingen verplaatsen. Maar is het niet tijdbesparend als je alles meteen op zijn juiste plekt legt? Je organiseert al je badkamerrituelen met deze slimme accessoires. En eindelijk, een douchewisser die bij je stijlvolle badkamer past! Mijn badkamer ligt er weer spik en span bij!

Shoppinglist
set zeeppomp, tandenborstelhouder en schaaltje
set badkamer caddy
douchewisser

Zwarte kranen badkamer

3. Wassen en drogen

Het opbergen en drogen van kleding wordt eindelijk leuk dankzij het stijlvolle én praktische kledingrek Linn. Dit droogrek is zo mooi dat je het ook gewoon als garderoberek kan gebruiken. Het organiseren van de was doe ik voortaan in stijl met deze prachtige eyecatcher.

Shoppinglist
Linn kledingrek

Deze blogpost is in samenwerking met Brabantia.
Meer inspiratie nodig? Kijk dan binnen in mijn interieur.
© 2020 D Design Blog, Photography by Droika Engelen

There is one comment

Post Your Thoughts