BULTIN: New Belgian design

 There’s a new kid on the block: BULTIN.

Tijdens mijn bezoek aan Hullebush (Marmer & Natuursteen) sprongen twee bijzondere staande lampen mij onmiddellijk in het oog. Deze prachtige stalen, gebogen verlichtingsarmaturen met hun stoere betonvoet zijn het werk van architectuurstudent Glenn Buydaert en zijn zus Sylvie.

BultinWat voor Glenn begon als een ontwerp voor een originele lamp voor in zijn eigen appartement in Gent, resulteerde in een heus designlabel. Het minimalistische en strakke concept krijgt een speelse twist dankzij 9 originele kleuren die verwijzen naar de evergreens zoals “paint is black”en “little green bag”. De materiaalkeuze, de kleuren en het minimalistische ontwerp zullen de rode draad vormen voor de nieuwe ontwerpen die het duo in de toekomst op de markt zal brengen. Als designliefhebber ben ik alvast laaiend enthousiast over hun nieuwe label. Ik ben dan ook razend benieuwd naar de nieuwe interieurobjecten die ze binnenkort zullen lanceren.

Ben jij ook opzoek naar een leuke eyecatcher voor jouw interieur? BULTIN is te verkrijgen in verschillende interieurshops te Knokke, Gent, Kortrijk en Leuven.

www.bultin.beKe
[ezcol_1half]Bultin[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Bultin[/ezcol_1half_end]

© 2016 D Design Blog, photography by Droika Engelen

There is one comment

Post Your Thoughts