DESIGN

CREATIEVE BRAINSTORM 

Heeft uw onderneming een frisse kijk nodig? Dan gaan we aan de slag met een creatieve brainstorm van 2 uur. Hoe wil u zich onderneming profileren? Heeft u geen sociale media strategie? Vind je je huisstijl of logo maar niets? Ik geef u mijn mening als ondernemer, mijn kennis van sociale media en mijn ideeën als designer mee zodat u daar zelf mee aan de slag kan!

BUSINESS CARDS

Wil u een professionele voorstelling van uw onderneming op visitekaart formaat? Ik ontwerp uw logo business cards op maat!

Melmath Logo / branding

BRANDING 

Een volledig pakket voor alles wat u nodig hebt om u professioneel voor te stellen :
business card, logo, briefpapier, enveloppen, verpakkingen, menukaarten, flyers, website, nieuwsbrieven. Campagne: Melmath Agency 

Product design:

In samenwerken met Anne Vanaken ontwierp ik een eigentijdse cocktailset. Als interieurarchitect en productontwikkelaar zit creativiteit in ons bloed. Maar wat doe je met al die creativiteit? Vanuit onze marmerobsessie, passie voor gastronomie en liefde voor interieurdesign staken we de koppen bij elkaar. Glas, staal en marmer zijn de rode draad doorheen het ontwerp en komen terug in elke tool. Dit zijn alledrie hoogwaardige en duurzame materialen met een lange levensduur. Naast ergonomisch en gebruiksvriendelijk zijn, biedt deze cocktailset een statement in het interieur.

Coctailset marmer