Event styling: inrichting serre

Van het persbureau UPR kreeg ik de opdracht de serre Parckfarm in Brussel volledig te stylen voor een Veggie BBQ met Nicolas Decloedt (van Humus x Hortense) voor de lancering van de nieuwe veggie burger van Garden Gourmet. Het assortiment van Garden Gourmet is niet enkel voor vegetariërs weggelegd. Ze proberen ook voor de flexitariërs onder ons een alternatief te bieden met hun uitgebreid gamma. Het concept van deze styling moest dan ook aansluiten bij de ‘green way of living’ van Garden Gourmet, maar wel met de nodige verfijning en stijl.

Table styling

Voor de tafel koos ik voor een centrale loper in jutte, helemaal ecologisch. Voor deze styling werkte ik met glazen flesjes van verschillende formaten ( reken ongeveer 3 flesjes per 4 personen).

Centrepiece

Wil je zelf ook een hanging centrepiece maken? Het enige wat je nodig hebt zijn bloemen, genoeg groen & kippengaas. Na enkele youtube filmpjes ging ik aan de slag, 4 uur later was de installatie klaar. Volledig op gevoel, zonder plan in mijn hoofd. Het was de eerste keer dat ik zo’n installatie maakte en ik moet toegeven dat ik er toch redelijk trots op ben.

Heb jij hulp nodig met jouw trouwfeest of event? Stuur mij gerust een mailtje en dan werken we samen een creatief concept uit: info@droikaengelen.com

Beelden bevatten auteursrechten en mogen niet zonder mijn uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden © 2019 D Design Blog, Photography by Droika Engelen

Post Your Thoughts