WORK WITH ME

INTERIEURCOACHING 

Heeft u ook een interieurcoach of wat interieurinspiratie nodig? Tijdens een bezoek bij u thuis gedurende 2 uur , licht ik samen met u 1 ruimte toe. In deze inspirerende ontmoeting worden alle knelpunten van uw interieur aangehaald en uitgebreid met u besproken en kan u bij mij terecht omtrent al uw vragen over  kleur- en materialengebruik,  sfeer en gezelligheid, efficiëntie, ergonomie, verlichting, decoratie en meubilair. U krijgt onmiddellijk een antwoord op al deze vragen zodat u hier nadien zelf mee aan de slag kan!

INTERIEURSTYLING

  • Styling: Welke accessoires, decoratie en meubels heeft u nodig om tot de door u gewenste sfeer te komen? Aan de hand van een moodboard bepaal ik voor u de juiste sfeer en een productoverzicht met meubilair en accessoires die passen binnen uw stijl.

  • Personal shopping: ik ga samen met u naar verschillende interieur winkels en adviseer u bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.D Design blog - Interieurcoaching

INTERIEURADVIES OP MAAT

Stel zelf uw interieur pakket samen en kies zelf wat u nodig heeft. De bespreking bij u thuis vormt het uitgangspunt van dit pakket. De basis bestaat uit enkele schetsen, een presentatie met moodboards en concrete voorbeelden en oplossingen om uw ruimte in te richten. Vervolgens voegt u de modules die u nodig hebt toe aan deze basis :

  • Kleuradvies: Welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat u wilt creëren?

  • Lichtadvies: De juiste verlichting in cruciaal voor de sfeer van uw interieur. Met het schetsontwerp en bestaande plannen als uitgangspunt wordt er een verlichtingsplan en de daarbij geadviseerde armaturen opgesteld.

  • Layout: U krijgt een grondplan met indelingsvoorstellen van de ruimtes, verdiepingen en hele woningen met de positie wanden en meubilair e.d

  • Ontwerp: technische tekeningen maatwerk meubilair, zoals inbouwkasten, keukens, badkamermeubels etc.

  • 3D visuals: Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van uw interieur? Aan de hand van drietal 3D beelden krijg je echt een beeld van hoe uw interieur er uit kan gaan zien.

INTERIEURARCHITECTUUR

Bij grote totaal projecten of renovaties werk ik met een ereloon van 10% van het bedrag van de uitgevoerde werken. Het ereloon wordt berekend op basis van de raming van de totale kostprijs.

D design Blog - InterieurarchitectD DESIGN BLOG COLLABORATION.

Als jonge zelfstandige ondernemer en interieurarchitect ben ik  uiteraard steeds opzoek naar nieuwe uitdagingen. Mijn interieurblog is mijn uitlaatklep. Het doel van deze blog is om anderen te inspireren en mijn liefde voor architectuur, interieur en  design te kunnen delen. Als jonge zelfstandige ondernemer ben ik uiteraard steeds opzoek naar nieuwe inspiratie. Binnen mijn eigen stijl ben ik altijd  actief opzoek naar partners uit de designsector waarover ik kan schrijven. Geïnteresseerd in een samenwerking of geadverteerde berichten? Neem dan contact met me op!

D DESIGN BLOG BRAND AMBASSADOR
Uw merk wordt voortdurend gepromoot met mijn blog posts en door mijn Social Media kanalen. Het verschil tussen een dergelijke samenwerking en de gebruikelijke gesponsorde berichten? Dit partnerschap heeft  een lange termijn visie en is meer effectief voor het merk. Door deze persoonlijke aanpak zal er zowel online als offline gepraat worden over uw merk. 

SOCIAL MEDIA 
Sociale media, je kan er niet om heen. Maar men mag niet vergeten dat sociale media een onderdeel is van de bestaande marketingcommunicatie strategie. Een extra kanaal om uw doelgroep te bereiken. Als social media expert en consulent maak ik je wegwijs in het online landschap van de sociale media. Daarnaast neem het beheer van de sociale media kanalen van u over, zodat u zich kan concentreren op uw onderneming.

D DESIGN BLOG - Logo design

Branding, website and social media for MelMath Agency – house of brands

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen en neem contact met me op!

Droika Engelen | Interieurarchitect
www.droikaengelen.com
Info@droikaengelen.com

As a beginning entrepreneur and interior architect I like to take up fresh challenges. I’m non-stop searching for sponsors or partners in the sector of design to write about. If you’re interested in collaboration or sponsored posts, don’t hesitate to contact me.

Droika Engelen | Interiorarchitect 
www.droikaengelen.com
Info@droikaengelen.com