ABOUT

DROIKA ENGELEN – INTERIEURARCHITECT 

D Design interieurblog - Droika Engelen
Nadat ik in 2014 met grote onderscheiding afstudeerde aan de Universiteit van Antwerpen als interieurarchitect ,zocht ik een creatieve manier waarop ik mezelf kon uitdrukken als designer,een uitlaatklep als het ware. Het doel van deze interieurblog is om jullie te inspireren en mijn liefde voor architectuur, interieur en design te kunnen delen Als interieurarchitect ben vooral actief op het vlak van hedendaagse architectuur en interieur. Mijn eigen stijl is een functioneel, ergonomisch en tijdloos interieur met een passie voor maatwerk. Door het gebruik van ruwe en pure materialen zoals hout, beton, marmer en staal creëer ik een minimalistisch (Scandinavisch) maar toch warm interieur die teruggaat naar de essentie.

Mijn toekomstperspectief? Als interieurarchitect werk ik momenteel fulltime in de projectontwikkeling. Daarnaast doe ik ook mijn eigen creatieve- en interieurprojecten. Dit valt soms moeilijk te combineren, waardoor ik soms niet de tijd heb om alles wat ik graag zou willen doen uit te werken (veel creatieve ideeën, beperkte tijd). Maar ik heb wel een duidelijke doel voor ogen: mensen inspireren. Ik wil dat mijn interieurblog uitgroeit tot een woonplatform, waar mensen interieurideeën en inspiratie kunnen opdoen. Een woonplatform waar je merken van meubels en design met elkaar kunt vergelijken/ ontdekken en eventueel zelfs kunnen aanschaffen in een webshop.

Binnen mijn eigen stijl ben ik altijd actief opzoek naar partners uit de designsector waarover ik kan schrijven. Geïnteresseerd in een samenwerking ? Neem dan contact met me op!

Hello, I’m Droika Engelen, a beginning interior architect and blogger, living and working in Antwerp, Belgium. i’m specialized in modern architecture and interior design. My style, is marked by a functional, ergonomically, timeless and customized design. 

I use rough and pure materials such as wood, concrete, marble and steel to create a minimalistic, stripped down, but yet warm interior. New brands and designs are giving me fresh inspiration each and every day. The objective of this blog is to vent and share my inspiration and love for architecture, design or interiors.

 I hope you enjoy my posts and I’d love to read your feedback!

Droika Engelen | Interiorarchitect
www.droikaengelen.com
Info@droikaengelen.com