MAQ wonen: de interieur hotspot in Genk.

Plan je binnenkort een tripje naar Genk? Dan mag een bezoek aan de interieur hotspot MAQ wonen zeker niet ontbreken. Daarom verdient deze hippe interieurwinkel een plaatsje op mijn blog.

Raïce Litaer begon eind 2017 haar eigen interieurwinkel in Genk-centrum. Een gat in de markt als je het mij vraagt, want Genk telt talloze leuke kledingwinkels maar toffe interieurwinkels zijn er schaars. Achter de hoek van de drukke winkelstraat, vind je haar kleine maar super charmante interieurzaak MAQ wonen. Je kan hier terecht voor al jouw interieur- en binnenhuisdecoratie. Ben je dus opzoek naar een nieuwe eyecatcher voor jouw interieur? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? MAQ wonen heeft een prachtig portfolio aan merken: Vitra, XLBoom, House Doctor, Bloomingville, Serax maar ook exclusieve handgemaakte en Belgische items/ontwerpers. 

Wat mij enorm charmeert aan deze boss lady, is dat ze alles zelf doet.  Raïce gaat steeds opzoek naar nieuwe merken en volgt uiteraard de laatste interieurtrends op de voet. Ook de social media van haar zaak heeft ze volledig uitgedokterd. Volg jij MAQ wonen al op Instagram?

Naast enorm gepassioneerd door interieur, is Raïce ook full time mama. Haar kinderen zijn dan ook haar inspiratiebron. MAQ wonen is namelijk een afkorting van haar drie geweldige kids: Miel, Alice en Quint. Want je eigen zaak , kan je vergelijken met je eigen kind toch?

Heb je een bezoekje naar Genk op de planning staan? Vergeet dan niet om langs te gaan bij MAQ Wonen. Het is onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan.

Wil je nog andere tips voor jouw bezoek in Genk?  Raïce gaf me haar favorieten:
– Zin in een verfrissende cocktail? Schuin tegenover MAQ wonen ligt de Wonderbar en iets verder Roots bar, zeker de moeite om hier een cocktail te proeven.
– In Genk kan je ook bijzonder gezellig lunchen of uitgebreid gaan dineren: Cuinesse, Boost Bar (smoothies en ontbijt),  Krok (lunch), Mokka (koffie).

MAQ WONEN
Winterslagstraat 30, 3600 Genk
www.maqwonen.be

Beelden bevatten auteursrechten en mogen niet zonder mijn uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden © 2019 D Design Blog, Photography by Droika Engelen

Post Your Thoughts