SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA STRATEGIE 

Sociale media, je kan er niet om heen. Maar men mag niet vergeten dat sociale media een onderdeel is van de bestaande marketingcommunicatie strategie. Een extra kanaal om uw doelgroep te bereiken. Als social media expert en consulent maak ik je wegwijs in het online landschap van de sociale media. Samen werken we dan een strategische aanpak uit en  analyseren we jouw doelgroep om deze vervolgens toe te passen op social media. Optioneel neem het beheer van de sociale media kanalen van u over, zodat u zich kan concentreren op uw onderneming.

D DESIGN BLOG STORYTELLING 

Het doel van mijn blog is om anderen te inspireren en mijn liefde voor architectuur, interieur en  design te kunnen delen. Binnen mijn eigen stijl ben ik altijd actief opzoek naar nieuwe partners in de interieur- en lifestyle sector waarover ik kan samenwerken. Per blogpost gaat er opzoekwerk, schrijven en fotobewerking aan vooraf.  

Voorwaarden en werkwijze: na het eerste contact evalueer ik of de samenwerking aansluit bij mijn blog. Tenzij er een fotograaf wordt aangeboden, werk ik uitsluitend met eigen beeldmateriaal. Authenticiteit is dan ook mijn handels merk. Het aantal beelden is beperkt en af hankelijk van het resultaat. Na een verkennend gesprek (telefonisch, mail of persoonlijk) schets ik de krijtlijnen voor de blogpost uit. Zo staat niemand voor verrassingen en kunnen er specifieke afspraken worden gemaakt. Zodra de post online staat, gaat de betalingstermijn van twee weken in.

Ontvangst van goederen: goederen vervangen niet de waarde/prijs van de blogpost. Enkel indien goederen een waarde hebben boven de 150 euro, kan de prijs per blogpost worden herzien.

D DESIGN BLOG FOTOGRAFIE

Ik zal je visie vertalen naar een visueel verhaal dat de juiste invalshoeken belicht. Fotoshoot incl styling (4 uur + nabewerking). De auteursrechten blijven eigendom van Droika Engelen. De beelden mogen niet zonder mijn toestemming en uitdrukkelijke vermelding gebruikt worden.

DESIGN BLOG BRAND AMBASSADOR

Uw merk wordt voortdurend gepromoot aan de hand van blog posts en via mijn social media kanalen. Het verschil tussen dergelijke samenwerking en de gebruikelijke gesponsorde berichten? Dit partnerschap heeft  een lange termijn visie en is meer effectief voor het merk. Door deze persoonlijke aanpak zal er zowel online als offline gepraat worden over uw merk.!

Campagnes: Ikea, Mini Living, Nespresso

@DDesignblog