Unit 14: Belgisch Design

Tijdens deze bizarre tijden , steunen we allemaal onze lokale winkels en Belgische merken. Een Belgisch design meubelmerk dat jullie absoluut moeten leren kennen is Unit 14.

Unit 14 heeft een uitgebreide collectie eettafels, salontafels en zelfs stoelen. Hun stijl zou ik omschrijven als minimalistisch, tijdloos maar vooral betaalbaar.

KERAMIEK

In het Interieurlandschap merk ik de laatste tijd een duidelijke opmars van keramiek. Steeds meer van mijn klanten kiezen voor een keramisch werkblad of tegels in de plaats van marmer. Waarom? Keramische platen kan je met het blote oog bijna niet meer onderscheiden ten opzichte van echte marmer. Ze zijn zo goed en nauwkeurig nagemaakt.

In tegenstelling tot keramiek, is marmer bijzonder gevoelig voor krassen, zuren en maakt snel vlekken. Omdat keramiek is niet gevoelig voor vlekken en super makkelijk in onderhoud, zijn keramische platen enorm populair bij gezinnen met kinderen. Wist je trouwens dat keramiek hittebestendig is?

SALONTAFELS

Unit 14 heeft een prachtige collectie salontafels met keramische werkbladen. Mijn favoriet? Het originele zwarte duo Odil & Odil met hun prachtige organische vorm. Mijn plantjes kunnen nu veilig binnen overwinteren.

Wil jij Belgisch design van Unit 14 in huis? Doe dan mee met onze give-away op instagram. Maak kans op een George Salontafel. Welke kleur verkies jij? Tijdloos wit zoals op de foto ? Of eerder stoer zwart? Wat moet je doen?

  • Volg @ddesignblog en @Unit14 op instagram
  • Tag 3 interieurlovers in de comments
  • Repost deze foto op je stories en tag @ddesign
  • Veel Succes!

Meer inspiratie nodig? Kijk dan binnen in mijn interieur.
© 2020 D Design Blog, Photography by Droika Engelen

Post Your Thoughts