Vitra: This is my summer

Begin dit jaar nam ik deel aan een masterclass photography & styling georganiseerd door Meet The Blogger en Vitra. Van alle deelnemers werden de 5 leukste blogs uitgekozen om het tegen elkaar op te nemen in de Photography & styling finale met als hoofdprijs twee limited edition Vitra Panton Chairs “Summer Green”.

Bij Vitra Point Antwerpen kreeg ik de twee hippe stoelen in bruikleen om mijn ideetjes uit te werken. Mijn thema? Summer! Als zelfstandige interieurarchitect heb ik geen drie maanden vakantie zoals mijn vriendinnen of andere studenten. Het is uitkijken naar mijn twee weken bouwverlof, om er dan weer volop tegen aan te gaan. Tijdens de komende  zwoele, maar Belgische, zomermaanden kun je me vinden in onze gloednieuwe showroom van D’ Architectural Concepts op de Vlaamsekaai in Antwerpen. Na lang zwoegen is de showroom eindelijk klaar. Om eerlijk te zijn, het is een pareltje geworden dat de identiteit en de capaciteiten van ons architectenbureau toont. In mijn eerste setting heb ik een transparante tafel uit fumé grijs glas gebruikt, met decoratie van When Objects Work en Michaël Verheyden. Let vooral op de subtiele architecturale details zoals de haard, de vide en de glazen balustrade. De absolute eyecatcher is de exotische Bismarckia. Deze palm van wel 6 meter hoog werd met niet minder dan 8 personen naar binnen dragen. De groene Panton Chairs en de exotische Bismarckia breken het statische design en brengen de zomer naar binnen.

pantom vitra summer green 9_FotorPantom Summer GreenNa de werkuren ben ik vooral te vinden bij Jardim, de nieuwe pop-up city garden aan het Eilandje in Antwerpen. Foodtrucks, Dj’s, groen en gezelligheid vormen het recept van Jardim en zijn ideaal om de afterwork door te brengen op een zwoele zomeravond. De design Panton Chairs geven een leuk contrast met de zelfgemaakte meubels.
Panton Summer greenPanton Summer green
Mijn andere hotspot tijdens de zomer is uiteraard Bocadero aan de Waagnatie.  Strand, palmbomen, cocktails en gin, wat wil je nog meer? In deze toplocatie stond de Panton Chair volledig centraal op beeld met de monumentale Antwerpse haven op de achtergrond. Panton Summer greenPanton Summer greenpantom vitra summer green 18

 

There are 4 comments

    1. Droika Engelen

      Hi Mirella! Jou foto’s waren echt super! Niet één maar wel twee blogposts. Heel leuk gedaan. Ik vond de interieurfoto’s het moeilijkst. De foto’s buiten gingen echt vanzelf dankzij de leuke locatie.

Post Your Thoughts