Whirlpool Supreme care: de stilste machine op de markt.

Thuiskomen betekent voor mij rust en stilte. Maar helaas moet ook het huishouden gebeuren. Ik ga eerlijk zijn. Ik ben een heel slechte “housewife”. Maar sinds kort maakt de Supreme Care wasmachine van Whirlpool mij het leven heel gemakkelijk!

Je kent het wel. Drukke weken waardoor het huishouden of een was insteken vaak een noodzakelijk kwaad is. Helaas denk ik er altijd veel te laat aan om een machine in te steken. Dus daarom draait mijn machine altijd ’s nachts. Beste vervelend als je wilt gaan slapen, want mijn oud toestel leek wel op te stijgen van het lawaai. Gelukkig kwam Whirlpool met de oplossing voor mijn drukke (en vooral chaotische) levensstijl.   

Whirlpool Supreme care: de stilste machine op de markt.

Wat is nu de stilste wasmachine op de markt? Whirlpool deed hier in januari 2019 een studie naar. Dankzij de Zen technologie is de Supreme Care van Whirlpool met 66dB het stilste exemplaar op de markt . De Zen technologie combineert drie oplossingen om het geluidsniveau van de Supreme Care te minimaliseren: de motor, het design en tal van geluidstechnieken. Gedaan met luide wastrommelgeluiden. De Supreme Care is net wat je nodig hebt voor een rustig en vredig huishouden.

Groen en duurzaam

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan de duurzaamheid en het energieverbruik van een machine.  Hiervoor ontwikkelde Whirlpool twee technologieën:

  • De 6th SENSE-technologie:  optimaliseert het gekozen wasprogramma door je wasgoed te wegen.
  •  PrecisionClean-technologie: hoeveelheid water en wasmiddel worden berekend. Dit betekent dus minder verspilling!

Dankzij de technologie bespaar je dus niet enkel tijd, maar ook het water- en elektriciteitsverbruik dalen gemiddeld tot 50%.

Review

Deze blogpost was een leuke samenwerking met Whirlpool. Ik schrijf enkel artikels als ik echt (en oprecht) achter het product sta. Persoonlijk ben ik super tevreden met dit toestel, maar ik was nu ook geen gevorderde huisvrouw. Je hebt een waaier aan slimme wasprogramma’s. Om jullie een beeld te geven: ik heb al drie cashmere truien laten krimpen in de was. Dus toen ik het cashmere programma ontdekte, ging er voor mij een nieuwe wereld open. Dus bij deze: Bedankt Whirlpool! Ik ben niet enkel dankbaar voor de stilte in huis, maar ook mijn kledij is jullie zeer dankbaar. De kans dat mijn wasgoed nu geruïneerd uit de machine komt , is nu zeer klein.

© 2020 D Design Blog, Photography by Droika Engelen

Post Your Thoughts