INTERIEUR

[ezcol_1half]D design Blog - Interieurarchitect[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]INTERIEURCOACHING

Heeft u ook een interieurcoach of wat interieurinspiratie nodig? Tijdens een bezoek bij u thuis gedurende 2 uur , licht ik samen met u 1 ruimte toe. In deze inspirerende ontmoeting worden alle knelpunten van uw interieur aangehaald en uitgebreid met u besproken en kan u bij mij terecht omtrent al uw vragen over  kleur- en materialengebruik,  sfeer en gezelligheid, efficiëntie, ergonomie, verlichting, decoratie en meubilair. U krijgt onmiddellijk een antwoord op al deze vragen zodat u hier nadien zelf mee aan de slag kan![/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] INTERIEURSTYLING

Naast interieuradvies aan particulieren, doe ik ook vastgoedstyling waarbij ik onverkochte – en model appartementen/ woningen inricht om ze aantrekkelijker te maken voor verkoop. Elke styling, heeft een ander doelpubliek en vertelt een ander verhaal.

Styling: Welke accessoires, decoratie en meubels heeft u nodig om tot de door u gewenste sfeer te komen? Aan de hand van een moodboard bepaal ik voor u de juiste sfeer en een productoverzicht met meubilair en accessoires die passen binnen uw stijl.

Personal shopping: ik ga samen met u naar verschillende interieur winkels en adviseer u bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.

[/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]Interieur zwarte keuken

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] INTERIEURADVIES OP MAAT

Stel zelf uw interieur pakket samen en kies zelf wat u nodig heeft. De bespreking bij u thuis vormt het uitgangspunt van dit pakket. De basis bestaat uit enkele schetsen, een presentatie met moodboards en concrete voorbeelden en oplossingen om uw ruimte in te richten. Vervolgens voegt u de modules die u nodig hebt toe aan deze basis :

  • Kleuradvies: Welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat u wilt creëren?
  • Lichtadvies: De juiste verlichting in cruciaal voor de sfeer van uw interieur. Met het schetsontwerp en bestaande plannen als uitgangspunt wordt er een verlichtingsplan en de daarbij geadviseerde armaturen opgesteld.
  • Layout: U krijgt een grondplan met indelingsvoorstellen van de ruimtes, verdiepingen en hele woningen met de positie wanden en meubilair e.d
  • Ontwerp: technische tekeningen maatwerk meubilair, zoals inbouwkasten, keukens, badkamermeubels etc.
[/ezcol_1half_end]