Coming soon

Selected items by Droika

Bij ontwerpstudio Design By Droika leggen we de nadruk op het creëren van een totaalbeleving. Van maatwerkkasten tot interieurdecoratie, alles is doordacht. Onze passie ligt bij met de hand vervaardigde items die een uniek verhaal in zich dragen, maar ook een ongeëvenaarde authenticiteit weten over te brengen.

PARTNERS

In lijn met deze visie zijn wij voortdurend op zoek naar partners en designitems van uitzonderlijke kwaliteit die bijdragen aan het totaalconcept van onze ontwerpen. 

Onze website is dus niet enkel een digitale visitekaartje, maar ook als een platform om de totaalbeleving van onze interieurontwerpen te weerspiegelen waarbij zorgvuldig geselecteerde designitems naar voor worden gebracht. 

Samen met onze huidige partners, waaronder Babù Antwerp, Tillborg, Pvd Verlichting, Art Gaze by Astrid , Danielle Helsen & Anne Vanaken werken we achter de schermen hard aan de lancering van onze "Selected items." Binnenkort zullen deze prachtige stukken online beschikbaar zijn. 

Kan je niet wachten en heb je dringend advies nodig? Ga dan zeker even kijken bij ons aanbod en neem contact met ons op!

Art Gaze

Shop This

Announce your promotion

Include the smaller details of your promotion in text below the title.
Shop This Shop All