Project Oostkamp: architectuur in relatie met buiten.

Mijn laatste blogpost is alweer enige tijd geleden. Benieuwd naar wat mij de laatste tijd allemaal bezig houdt? Het is vooral gezellig druk op het werk met de lopende projecten en met de bouw van ons nieuwe huis. Met pure nostalgie kijk ik graag terug naar dit project in Oostkamp. Mijn eerste project bij Oscar V heeft echt een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Als junior projectleider startte ik in de zomer van 2019 aan dit project, onder het nauwe toezicht van een zeer ervaren top collega die me onder zijn vleugels nam. Als interieurarchitect en projectleider had ik al enkele jaren ervaringen opgebouwd, maar de ruwbouw.. dat was nieuw!

OSCAR V

Oscar V is een exclusief partnership tussen Groep Verelst en de ontwerper Paul Vanrunxt. Bij Oscar V creëren we een totaalproject waarbij we de klant begeleiden van de ontwerpfase tot en met de oplevering. Op het gebied van vormgeving en architectuur staat de relatie van binnen naar buiten steeds centraal. De doorkijkassen zorgen ervoor dat je door heel de woning kan kijken. De relatie met de tuin wordt versterkt door het gebruik van plafondhoge ramen om het natuurlijke licht zo veel mogelijk in de woning binnen te laten. Deze pure architectuur heeft mij zeker geïnspireerd in het ontwerp / plan van mijn eigen woning, maar binnenkort meer daar over.

Het interieur wordt gekenmerkt door het gebruik van tijdloze, authentieke materialen zoals natuursteen , microtopping, parket die zorgvuldig worden uitgekozen in functie van het interieurontwerp en maatwerk. Deze komen samen in een strakke moderne vormgeving die toch de nodige warmte en huiselijkheid uitstraalt.

Ondertussen werk ik bijna 3 jaar bij Oscar V. Het was een zeer leerrijke ervaring om mee deel te mogen uitmaken van dit bouwteam en om samen dit prachtige project in Oostkamp te mogen realiseren. Bedankt aan de fantastische eigenaars voor het vertrouwen. Tevreden klanten is het mooiste compliment.

Mijn liefde en enthousiasme voor mijn werk is duidelijk groot ;) maar als je meer info wilt over Oscar V en onze aanpak, helpt mijn collega Caroline jou graag verder. Neem zeker een kijkje op de website : www.oscarv.be

Credits:

Realisatie: Oscar V – Groep Verelst
Ontwerp: Paul Vanrunxt
Architect: Archi-Inventa
Interieur: Jorien Schaepherders
Photograaf: Hendrik Biegs

© 2022: foto’s mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden.

Post Your Thoughts