Architectuur

van binnen naar buiten 

Bij een eerste volledig vrijblijvend en persoonlijk gesprek, bespreken we de knelpunten in uw woning en bekijken we hoe we voor jullie kunnnen geleiden in jullie bouwproces. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een duidelijke offerte op maat die in overleg kan worden aangepast en/of bijgestuurd. Vervolgens beslist u of u wil overgaan naar een eerste schetsontwerp.

Onze visie

Architectuur en interieurarchitectuur van high-end residentiële projecten; dit voor zowel nieuwbouw als renovaties. We geloven dat het interieur en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Door van binnen naar buiten te werken, verzekeren we ons ervan dat uw leefruimte niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en harmonieus geïntegreerd met de architectuur.

Onze visie is in eerste plaats ontzorgen.

Bij Design by Droika streven we ernaar om u zorgvuldig door het gehele bouwproces te begeleiden, van het initiële ontwerp tot aan de oplevering. Samen met ons team van ervaren architecten en interieurarchitecten staan we klaar om u te ondersteunen op elke stap van de weg.Vanaf het allereerste concept zullen we samen met u dit project vormgeven en uitwerken, waarbij we uw visie centraal stellen en onze expertise gebruiken om deze tot leven te brengen.

In nauw overleg met u bekijken we wat haalbaar is voor een eventuele bouwaanvraag en de start van de werkzaamheden. Uw wensen en behoeften staan altijd voorop, en we streven ernaar om een naadloze en stressvrije ervaring te bieden tijdens het gehele proces. Met Design by Droika aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw totaalproject realiseren.

Ontdek ons volledige aanbod

Interieur- architectuur

Lees meer

Bouwadvies / Projectbeheer

Lees meer

Kleur en meubeladvies

Lees meer

Stoffen en raam-decoratie advies

Lees meer

Lichtadvies

Lees meer