Ontdek onze partners

Partners

In lijn met deze visie zijn wij voortdurend op zoek naar partners en designitems van uitzonderlijke kwaliteit die bijdragen aan het totaalconcept van onze ontwerpen. 

Tillborg

Bij Tillborg, gaat het niet alleen om meubels en decoratie, maar om het creëren van verhalen in ruimtes. Gespecialiseerd in persoonlijk interieuradvies, bieden zij begeleiding bij het selecteren van meubels, verlichting en decoratie met de juiste kleuren, materialen en afwerkingen. Als interieurarchitect werkzaam in high-end villa's en renovaties, vind ik bij Tillborg de ideale partner om tijdloze stijl met karakter en warmte te verwezenlijken. Ze hebben namelijk een zeer uitgebreid portfolio aan merken maar durven ook mee out of the box te denken.

De naam Tillborg, geïnspireerd op Scandinavische invloeden, staat voor de kunst van het creëren van gezellige woningen en leefruimtes. Samen streven we naar het verwezenlijken van unieke en sfeervolle interieurs.

Babù

Ontmoet Bénédicte, het creatieve brein achter Babù Antwerp. Als fotografe en interieurvormgever deelt zij onze passie voor tijdloze maar toch unieke interieurs.

Net zoals bijonze designfilosofie ligt haar focus op vakmanschap en duurzaamheid. Bij Babù Antwerp vind je zorgvuldig geselecteerde stukken met een verhaal, veelal handgemaakt en afkomstig van familiebedrijven wereldwijd. Bénédicte's zoektocht naar unieke items sluit naadloos aan op onze residentiële high-end villa en renovatieprojecten.

Daarom is Babù Antwerp niet zomaar een leverancier; het is een partner die ons helpt om karakter en persoonlijkheid te injecteren in de tijdloze stijl die wij creëren. Ontdek samen met ons de schatkamer van Babù Antwerp en vind het perfecte stuk voor jouw project.

PVD

Al sinds enkele jaren is PVD Verlichting mijn vertrouwde partner voor schitterende lichtplannen die mijn ontwerpen doen stralen. Hun visie, ervaring en materiaalkennis vormen de basis van dit familiebedrijf voor een praktische benadering onze projecten.

Bij PVD Verlichting staat vernieuwing centraal, met zelfs eigen gepatenteerde ontwerpen die wereldwijd aanwezig zijn. Een bezoek aan hun showroom, doordrenkt met kunst, muziek en een uitnodigend decor, belichaamt de 'verlichte' sfeer van hun familiebedrijf. Een inspirerende samenwerking, waar we samen licht laten samensmelten met tijdloze elegantie in mijn residentiële high-end villa's en renovaties.

Cadeaubon
vanaf €10,00
Hero pot L
€52,90
Wijnkoeler travertin
€89,95