Van Ontwerp naar realiteit 

Bij ontwerpstudio Design By Droika kan u terecht voor doordacht en deskundig bouwadvies.

Ons team van architecten en interieurarchitecten vertalen uw  visie naar concrete plannen. We geloven dat het interieur en exterieur van een gebouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Door van binnen naar buiten te werken, verzekeren we ons ervan dat uw leefruimte niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en harmonieus geïntegreerd met de architectuur.  

Onze toewijding ligt in het transformeren van uw visie naar een tastbare realiteit, waarbij esthetiek, functionaliteit en innovatie hand in hand gaan. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Architectuur

Uw toekomstvisie begint met het opstellen van een plan voor uw project, waarbij we de nadruk leggen op een doordachte architecturale vormgeving.

Lees meer

Interieur

Het hoofdstuk van het interieur is waar uw visie tot leven komt. We vinden het belangrijk om elk detail te perfectioneren en een omgeving te creëren die uw levensstijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Lees meer

Bouwadvies / projectbeheer

Mijn rol als bouwadviseur is om uw dromen te begrijpen en te vertalen naar een ruimte die perfect aansluit bij uw behoeften. Samen zullen we elk aspect van het ontwerp aanpakken, van de kleinste details tot de grotere structurele keuzes.

Lees meer

Kleur- en meubeladvies

Kleur en materiaal zijn de bouwstenen van elk goed interieurontwerp. Wij helpen u graag verder de perfecte balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit.

Lees meer

Lichtadvies

Verlichting is een krachtig instrument in het interieurontwerp, dat de sfeer en functionaliteit van een ruimte kan transformeren. We helpen u graag verder in de keuze van de juiste armaturen zodat we de architectuur kunnen accentueren, stemming te creëren en de functionaliteit te verbeteren.

Lees meer

Stoffen en raamdecoratie

Raamdecoratie op maat maken je ruimte visueel af en zijn DE sfeermakers in een interieur. Of je nu kiest voor een felle accentkleur of voor neutrale tint. Gordijnen zorgen voor verbinding en dat het interieurontwerp samensmelt tot één harmonieus geheel. De keuze tusssen de mogelijkheden kunnen soms overweldigend zijn. Daarom helpen we je graag verder.

Lees meer