Bouwadvies / projectbeheer

Mijn rol als bouwadviseur is om uw dromen te begrijpen en te vertalen naar een ruimte die perfect aansluit bij uw behoeften. Samen zullen we elk aspect van het ontwerp aanpakken, van de kleinste details tot de grotere structurele keuzes.

Met mijn diepgaande kennis van interieurontwerp en trends, begeleid ik u bij het maken van weloverwogen beslissingen.  Naast particuliere woningen, werk ik tevens nauw samen met ontwikkelaars en investeerders om een uitgebalanceerde benadering te bieden die esthetiek, rendement en duurzaamheid omvat. Mijn rol omvat niet alleen het ontwerpen van prachtige interieurs, maar ook het optimaliseren van ruimtelijke indelingen voor maximale efficiëntie en aantrekkingskracht dat resulteert in een vlotte verkoop van het project. Ik houd rekening met de doelgroep en de beoogde gebruikerservaring om ruimtes te creëren die in lijn zijn met de visie van het project en de verwachtingen van toekomstige bewoners of gebruikers.

Planning en coördinatie

We stellen gedetailleerde projectplannen op en coördineren alle betrokken partijen, van aannemers tot leveranciers.

Bouwinspectie

We voeren regelmatige inspecties uit om ervoor te zorgen dat de bouwwerkzaamheden voldoen aan de hoogste normen en uw ontwerpvisie nauwkeurig worden uitgevoerd.

Budgetbeheer

We houden nauwlettend toezicht op het budget en zorgen ervoor dat de kosten binnen de gestelde grenzen blijven.

Ontdek ons volledige aanbod

Architecturale vormgeving

Lees meer

Interieur-architectuur

Lees meer

Kleur en meubeladvies

Lees meer

Stoffen en raam-decoratie advies

Lees meer

Lichtadvies

Lees meer