Design by Droika Een passie voor high end interieurs 

Wie is droika Engelen?

Wel, Ik ben een ervaren interieurarchitect uit Antwerpen met een passie voor het creëren van hoogwaardige interieurs en architecturale concepten. In 2014 behaalde ik met grote onderscheiding een master degree in de interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Onmiddellijk daarna ging ik als freelancer aan de slag bij enkele hoogstaande architectebureau’s.

De laatste 4 jaar deed ik ervaring op bij Oscar V - high end villabouw en renovatie - waar de focus lag op het opleveren van totaalprojecten en kwaliteit. Als interieurarchitect ligt mijn expertise in het interieurontwerp maar na een grondige praktijkopleiding ik deed ervaring op als projectleider
ruwbouw waardoor ik bij Oscar V villabouw mijn passie voor zowel architectuur als interieurontwerp kon combineren.

Deze visie zet ik nu verder. Met bijna 10 jaar aan ervaring in de branche, heb ik de stap gezet om met mijn ontwerpstudio Design By Droika eigen totaalprojecten te realiseren. Architectuur en interieurarchitectuur van high-end residentiële projecten; dit voor zowel nieuwbouw als renovaties. We geloven dat het interieur en exterieur van een gebouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Door van binnen naar buiten te werken, verzekeren we ons ervan dat uw leefruimte niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en harmonieus
geïntegreerd met de architectuur.

Wat vind ik belangrijk in mijn job?

In mijn interieurprojecten combineer ik dagdagelijks techniciteit met creativiteit.  De architecturale en bouwtechnische kennis die ik als projectleider ruwbouw op de werven heb vergaard, gebruik ik bij het uitwerken van high end interieurprojecten. Als interieurarchitect ontwerp je echter niet alleen een interieur. Je creëert een thuisgevoel dat rechtstreeks impact heeft op het dagdagelijkse leven van de bouwheer. Bij ontwerpstudio Design By Droika luister ik naar uw uniek verhaal. Als interieurarchitect vertaal ik deze elementen naar een ontwerp dat de kern van uw visie weerspiegelt.

Wat is mijn visie als designexpert?

Als designexpert blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de interieurwereld. Ik deel graag mijn kennis en inzichten om jouw huis te transformeren tot een stijlvolle en functionele leefruimte. Bij ontwerpstudio Design By Droika staat harmonie tussen licht, vorm en ruimte centraal. Elk detail is zorgvuldig overwogen en tilt het interieur naar een hoger niveau. De zorgvuldig geselecteerde materialen dragen bij aan een tijdloze en eigentijdse uitstraling. 

Als interieurarchitect leg ik de focus op het creëren van een totaalbeleving en mijn klanten volledig ontzorgen. Vanaf het allereerste concept tot het laatste detail ben ik jouw persoonlijke aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproces. Elk aspect, of het nu op maat gemaakte kasten of zorgvuldig gekozen interieurdecoratie betreft, wordt met de grootste aandacht en precisie behandeld. De coördinatie van jouw bouwproject is in veilige handen. 

Met mijn jaren ervaring heb ik een volledig bouwteam opgebouwd van betrouwbare partners. Samen vormen we een netwerk dat zich richt op het realiseren van hoogwaardige interieurprojecten. Kwaliteit staat bij ons centraal. Met onze gecombineerde inzet en expertise zorgen we ervoor dat uw interieurproject tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ik streef naar excellentie in elk aspect van het bouwproces, waarbij hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en duurzame oplossingen worden toegepast.

Een inspirerende thuis voor ons gezin

Naast mijn passie voor interieur ben ik ook een trotse jonge mama van een tweejarig dochtertje. Het bouwen van mijn nieuwe huis in Schoten was een spannend avontuur waar ik veel voldoening uit heb gehaald. Ik begrijp de uitdagingen en vreugde van het creëren van een warme thuis voor je gezin en de vele overwegingen die daarbij komen kijken

Tot slot heeft mijn creativiteit ook een weg gevonden in de social media als content creator voor hoogstaande interieurmerken. Ik nodig je uit om mijn website te verkennen en te genieten van de inspirerende content die ik met liefde heb gecreëerd. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een specifieke ruimte, designadvies nodig hebt of gewoon wilt genieten van prachtige interieurfoto's, ik sta voor je klaar om je te inspireren en te helpen bij het realiseren van jouw droominterieur.